Vegyesen alakult csütörtökön a forint árfolyama a főbb devizákkal szemben – írja az MTI. A forint az euróval és a dollárral szemben gyengült valamelyest, míg a svájci frank ellenében szerény erősödést ért el.

Az eurót reggel fél hétkor 410,16 forinton jegyezték, majd 12 órával később, este fél hétkor 411,68 forinton állt a jegyzés. A dollár jegyzése este fél hétre 397,75 forintra ment fel a kora reggeli 395,16 forintról, a svájci franké pedig 417,17 forintra csökkent 417,71 forintról.

A forint csütörtök esti árfolyamán 1,7 százalékkal áll gyengébben a heti kezdésnél az euróval és a dollárral szemben egyaránt, illetve 0,6 százalékkal erősebben a svájci frank ellenében. A novemberi kezdéshez képest 0,5 százalékkal gyengült a forint az euróval és 0,8 százalékkal gyengült a svájci frankkal szemben, de 4,0 százalékkal áll erősebben a dollárnál.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!