Az euró jegyzése 374,19 forintra ment fel 373,92 forintról, a dolláré 333,27 forintra emelkedett 332,69 forintról, a svájci franké pedig 387,03 forintra 386,20-ról.

Hétfő reggeli jegyzésén a forint 2,7 százalékkal áll erősebben az előző heti kezdésnél az euróval, 4,9 százalékkal erősebben a dollárral és 1,9 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben.

A hónap eleji kezdéshez képest a forint 0,4 százalékkal gyengült az euróval szemben és 1,4 százalékot adott le a svájci frank ellenében, 2,3 százalékkal erősödött viszont a dollárral szemben.

Az év eleje óta a forint mindhárom devizával szemben erősödött, 6,3 százalékkal az euró, 10,7 százalékkal a dollár és 4,1 százalékkal a svájci frank ellenében.

 

Irány a 370-es szint: remek formában a forint

Molnár Dániel, A Makronóm Intézet elemzője az Indexnek jelezte, hogy ehhez az is kell, hogy ne történjen drasztikus változás a piaci hangulatban. Bővebben >>>

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!