Április 7-től változik a Revolut üzletszabályzata, erről emailben értesítette a fintech a felhasználókat. Az egyik fontos változás, hogy ha egy ügyfél számláját ideiglenesen zárolják is, akkor sem zárhatják le véglegesen, amíg a vizsgálatok tartanak. Szintén újdonság, hogy ha valutaváltást kell végrehajtania az ügyfélnek egy fizetés során, de a tranzakció valamilyen oknál fogva sikertelen lesz, az összeget átváltott pénznemben és eredeti valutában is visszaküldhetik neked. 

Pontosítják, mi történik akkor, ha a nyílt banki szolgáltatásaink segítségével tölt egy ügyfél a számlájára, és az összeg nem érkezik meg. Kifejti a szabályzat azt is, hogy hozhat létre a felhasználó fizetési hivatkozást. 

Az „Our rights to assign" (Az átruházásra való jogunk) című szekcióba belefoglalták azokat az eseteket, amikor a Revolut a jelen feltételek szerinti összes jogát és kötelezettségét átruházhatja egy harmadik félre. A Díjakat ismertető oldalon pontosították, hogy milyen árfolyamdíj vonatkozik egy átutalásra, kártyás fizetésre vagy devizaváltásra.

A Plus, Premium és Metal feltételeiben szintén módosították az átruházási jogokról szóló részt. Ezek a feltételek csak akkor alkalmazandók, ha látra szóló betétszámlával rendelkezik valaki a Revolut Bank UAB-nál. Aki nem fogadja el az új feltételeket, az április 7-ig díjmentesen megszüntetheti a számláját.