Az új márkanévvel ellátott termékcsalád élelmiszerei idén augusztus 19-től kezdődően, folyamatosan kerülnek az áruházak polcaira. Bízunk benne, hogy a hazai áruk új, saját márkás családja elnyeri a vásárlók tetszését, és a továbbiakban bővíteni tudjuk a kínálatot, minél több hazai gazdát és termék-előállítót bevonva a márka építésébe - mondta Maczelka Márk, a Spar Magyarország kommunikációs vezetője.

Az üzletlánc 1997-ben kezdett saját cégnevével megjelölt termékeket bevezetni a piacra, jelenleg több mint 30-féle saját termékcsaláddal rendelkezik. Tavaly a Spar saját márkás termékeinek aránya az élelmiszereknél 29,9 százalék, míg a vegyi áruknál 18,6 százalék volt.

Az új saját márkás termékcsaládhoz tartozó élelmiszereket egytől egyig itthoni gyártóktól és beszállítóktól szerzik be. Az ezen a néven forgalmazott több mint félszáz élelmiszertermék – többek között kolbászok, húskészítmények, tészták, tejek, tejtermékek, szörpök, savanyúságok és készételek – a Spar és City Spar szupermarketek, az Interspar hipermarketek, illetve a Spar market, Spar partner áruházak kínálatát gazdagítja.