A Pápai Hús Kft. 2017-ben indult nagyszabású megújulási programjának alappillére volt a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretei között megvalósított beruházás.
A pápai fejlesztésről Varga Mihály pénzügyminiszter a Facebookon publikált videóüzenetében az MTI szerint azt mondta, hogy az állam 750 millió forint támogatást biztosított a beruházáshoz. Hozzátette: a beruházások nagy szerepet kapnak abban, hogy a magyar gazdaság elérja a legalább 5,5 százalékos növekedést.
Kapcsolódó
Szappanos Péter, a 720 embernek munkát adó Pápai Hús ügyvezetője arról beszélt, hogy a fejlesztés során a cég hagyományos erősségeit fejlesztették tovább, mint a sonkák, a bacon fajták, és a hagyományos töltött termékek, a hurka és a disznósajt gyártását. Frank Liu, a cég tulajdonosa pedig azt mondta, folytatják a megkezdett munkát, hogy a Pápai Hús még keresettebb márka legyen, amely elsősorban megbízható nevet, egészséges terméket, és az új disztribúciós hálózatuknak is köszönhetően kedvezőbb árakat jelent a vevőknek.
Legolvasottabb
Nekimentek az ukránok az orosz "árnyékflottának"
Történelmi döntés: vényírási jogosultságot kapnak a gyógyszerészek, már régóta vártak erre
Megint a románok tettek keresztbe: füstbe ment az MVM Csoport biznisze
Milliókat buktak azok, akik nem így vették meg a lakásukat
Visszanyalt a fagyi: újabb devizahiteles nyert pert, megkopasztja a bankot a győztes ügyfél
Személyi következménye lett a kitudódott vezetői fizetéseknek a HUN-REN-nél
Itt az újabb balatoni jégpálya
Orbán Viktor a brüsszeli csúcs után: Vétójog nélkül nincs értelme, hogy az unióban legyünk
Durva számokat közölt a Wolt – akadt, aki félszáz pizzát és spagettit rendelt