Az érdeklődők a MÁV-csoport több mint száz állásajánlatával ismerkedhetnek meg, a MÁV és leányvállalatai az ország különböző pontjain, számos szakterületen kínálnak munkahelyet a különféle végzettségű munkavállalóknak.

A vasúttársaság a nyár folyamán induló tanfolyamaira elsősorban érettségizett munkavállalókat keres, akik a képzést követően forgalmi szolgálattevőként, biztosítás-berendezési műszerészként, váltókezelőként, felsővezeték-szerelőként, jegyvizsgálóként vagy mozdonyvezetőként helyezkedhetnek el. A vállalatcsoport az alapfokú végzettséggel rendelkezők számára is kínál állást: őket többek között pályamunkás vagy kocsirendező munkakörökbe várja.

Ugyanakkor friss diplomás, pályakezdő mérnökök jelentkezésére is számít a MÁV közlekedés-, építő-, villamos- és gépészmérnök munkakörökbe, valamint informatikusok jelentkezését is örömmel fogadja.

A vasúttársaság a munkatársaira hosszú távon számít, szakmai fejlődésüket széleskörű képzési lehetőségekkel támogatja. A dolgozók számára több elemből álló béren kívüli juttatásokat, egyes vállalatainál utazási kedvezményt, egészségmegőrző programot nyújt, számukra határozatlan idejű munkaszerződést biztosít.

Az állásbörzén a MÁV Zrt. és a leányvállalatok - így a MÁV-START, a MÁV Szolgáltató Központ, a MÁV Felépítmény-karbantartó és Gépjavító Kft. - munkatársai készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére. A pozíciókra a helyszínen, de elektronikus úton a www.mavcsoport.hu/karrier oldalon is lehet jelentkezni.