Az M0-s autóúton az 5-ös főút csomópontjánál az M1-es autópálya felé több személyautó ütközött össze. A 27-es kilométernél egy sáv járható, a torlódás jelentős. Akik az M5-ös autópályáról hajtanak fel az M0-s autóútra, az M1-es autópálya irányába, azok is araszolásra készüljenek - írja az utinform.hu.

Baleset történt az M4-es autóúton Szolnok felé Abony elkerülő szakaszán is. A 88-as kilométernél lezárták a külső sávot. Az ellenkező irányban is törmelék került a burkolatra a belső sávban.

Egy korábban történt baleset helyszínén, az M43-as autópályán, a határ felé vezető oldalon a 48-as kilométernél helyreállítási munkát végeznek, a belső sávra terelik a járműveket.

A húsvéti hétvégén módosított rend szerint alakul a kamionstop: ma este 10 óráig tiltja a rendelet a 7,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek közlekedését. Ezt követően 8 órás időablakot nyitottak a kamionosok közlekedését segítve. Húsvét hétfőn reggel 6 órától este 10 óráig újra kamiontilalom lesz érvényben a hazai utakon - hívja fel a figyelmet az Útinform.