Születtek tökéletes tippek a Tippmixen, azok a fogadók, akik ráéreztek a feröeri bajnok 3–0-s ferencvárosi győzelmére, százszoros nyereményt kasszíroztak – válaszolt a Szerencsejáték Zrt. kommunikációs osztálya az Index érdeklődésére.

Legalább három gólos különbség

Elárulták, hogy a BL-selejtezős párharc végkimenetelére a Tippmixen és a TippmixPrón megtett tippek mindössze 8 százaléka volt helyes, a vendégsiker pedig akár 16,00-s oddsért is fogadható volt.

Többen eltalálták a mérkőzés pontos végeredményét is, vagyis a 3-0-s feröeri győzelmet. A társaság arról tájékoztatta az Indexet, hogy vannak olyan Tippmix-fogadók, akik 1000 forintos tét mellett 100 ezer forintos nyereményt könyvelhetnek el azzal, hogy a vendégcsapat legalább háromgólos sikerére tippeltek.

Hetes kötéssel 

Egy fővárosi fogadó pedig az FTC mérkőzése mellett további hat BL-selejtezőre tippelt tökéletesen, így kétezer forintos téttel megjátszott 7 -es kötésével 589 981 forintos nyereményt ért el.

 

Hússzoros különbség: ettől a csapattól szenvedett vereséget a Ferencváros

A Ferencváros keretének értéke a Transfermarkt szerint 53,4 millió euró, ezzel szemben a Klaksvík csapata mindössze 2.68 milliót ér. A különbség tehát hússzoros, vagyis az FTC kerete 20-szor annyit ér, mint a KÍ. Bővebben --->