A sertéshús fehérjét, zsírt és vizet tartalmaz. A szalámiként feldolgozott sertéshús a száradás során vizet veszít, így a fenti kérdés azt jelenti,
hogy ahhoz, hogy a vásárló 100g szalámit tudjon vásárolni, ahhoz a gyártási technológiát figyelembe véve 114g sertéshúst kell felhasználnia az előállítónak
- olvasható az Ételt csak okosan oldalon.
Legolvasottabb
Most érkezett: katonai drónok támadtak Zelenszkij gépére, áttörték a légtérzárat
Orbán Viktor fegyverekért és az orosz gázért, olajért ment Isztambulba
Ez volt eddig a magyarok kedvence az idén: 55 százalékos pluszban, aki ebbe fektetett
Cicások figyelem: brutális szigor jön, teljesen megváltozik az állattartás
Újabb török harci járművek érkezhetnek Magyarországra
Érkezett egy egészségügyi ígéret karácsonyra
Idegesítő problémát orvosolna a kormány: új szabályok jönnek az EESZT időpontfoglalásban
Valami történt az olaj árával
Elrendelték a cunamiriadót, óriási földrengés rázta meg Japánt