Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Több mint félmillió háztartásban töltötték ki interneten az október elsején indult népszámlálás kérdőívét – írja közleményében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).

Hétfő estig 570 ezer címről több mint 1,3 millió személyi kérdőív érkezett be a rendszerbe. A népszámlálásban mintegy 5 millió cím érintett, vagyis csupán három nap alatt a címek több mint 11 százalékáról beérkeztek a válaszok. Csaknem az összes magyarországi településről küldtek már kérdőívet, az érintett települések aránya eléri a 99 százalékot.

A kérdőíveket október 1. és 16. között lehet önállóan, az interneten kitölteni a KSH által kiküldött levélben lévő, 12 jegyű belépési kód megadásával, a belepes.nepszamlalas2022.hu oldalon keresztül.

Az internetes kitöltés a legegyszerűbb, leggyorsabb és legkényelmesebb módja a válaszadásnak. A kérdőívet interneten kitöltők nyereményjátékban vehetnek részt, a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) naponta öt darab, egyenként százezer forint értékű vásárlási utalványt sorsol ki közöttük.