Vélhetően airsoft fegyverrel meglőttek egy férfit a VIII. kerületben, a Korányi Sándor utcában – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK).

mentőszolgálat munkatársai a férfit kórházba vitték.

A rendőrök a helyszínen három csapágygolyót találtak, azokat - az eddigi adatok szerint - nem lőfegyverből, hanem feltehetően airsoft fegyverből lőtték ki egy elhaladó gépkocsiból.

A VIII. Kerületi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást.

Titkos fegyverraktárat tártak fel egy szobi férfi házában

Letartóztattak egy fegyvereket rejtegető szobi férfit, akit ráadásul még drogbirtoklással és házasságon belüli erőszakkal is gyanúsítanak. Bővebben>>>

Ha önt vagy ismerősét erőszak éri a kapcsolatában, vagy ha valakiről úgy véli, emberkereskedelem áldozata lett, akkor hívja az Országos Kríziskezelő és információs Telefonszolgálatot a belföldről ingyenes 06-80-20-55-20 számon, vagy a nap 24 órájában ingyenesen hívható Áldozatsegítő Vonalat a 06-80-225-225-ös számon.

Személyesen az Önhöz legközelebbi Áldozatsegítő Központban kérhet segítséget, az Áldozatsegítő Központok címlistája itt található: http://vansegitseg.im.gov.hu

A NANE Egyesület bántalmazott nőknek és gyermekeknek szóló segélyvonala szerda kivételével minden hétköznap 18 és 22 óra között ingyenesen hívható a 06-80-505-101-es telefonszámon.