Az M3-as autópályán, Füzesabony térségében, egy személygépkocsi balesetet szenvedett. A 118-as km-nél a Vásárosnamény felé vezető oldalon a forgalmat megállították, az ellenkező irányban csak a külső sávon halad a forgalom. Aki teheti az M25-ös csomópontjánál tud kerülni a 3-as főút felé, majd Mezőkövesdnél visszatérhet az autópályára – írják. A balesetről a police.hu is ír.

Az M4-es autópályán, a főváros felé, az Abony-nyugat csomópontnál két személygépkocsi ütközött össze. A 79-es km-nél forgalomkorlátozásra kell számítani.

Az M7-es autópályán, a Szabadbattyán/Tác/Gorsium csomópontnál egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött. A baleset a főváros felé vezető oldalon történt, de a törmelék eltakarítása mindkét irányt érinti, a 72-es km-nél sávlezárásra készüljenek.

Az 51-es főúton, Szalkszentmárton határában, egy személygépkocsi szenvedett balesetet. A 63-as km-nél a forgalom félpályán halad.

Az 56-os főúton, Udvar térségében, egy személygépkocsi és egy tehergépkocsi ütközött össze. Az 59-es km-nél a főutat teljes szélességében lezárták, a forgalom áll.

A 306-os főúton, az M30-as autópálya felhajtójánál egy tehergépkocsi és egy személygépkocsi ütközött össze. Az 1-es km-nél a forgalom félpályán halad.

Az M3-as autópályán, Gyöngyös térségében a burkolatot javítják. A 76-os km környezetében mozgó tereléssel a külső sávot zárják le a főváros felé tartó oldalon. Lassulásra, torlódásra kell számítani.

Sokan haladnak az M7-es autópályán, a Balaton felé, az M0-s csomópontjától Tárnokig szakaszosan lelassul, torlódik a forgalom.

Az 51-es főúton, Dunaharaszti elkerülő szakaszán vasárnapig burkolat felújítást végeznek a 19-es km-nél. A félpályás, jelzőőrös irányítás miatt torlódik a forgalom mindkét irányban.

Az M1-es autópályán, három helyen végeznek felújítási munkákat. A komáromi szakaszon, a 85-ös és a 94-es km között, Győr elkerülő szakaszán, a 123-as és a 125-ös km között, valamint a lébényi szakaszon, a 142-es és a 148-as km között. Mindhárom munkaterületnél, terelésre vagy sávlezárásra lehet számítani!

Az M7-es autópályán Balatonszemes térségében tart még a burkolatfelújítás. A 133-as és a 130-as km között, a főváros felé vezető oldalt zárták le. A forgalmat az ellenkező, Letenye felé vezető oldalra terelték át, irányonként egy-egy sáv járható.

Jelentős forgalomtereléssel járó munka folyik a magyar-szlovák határszakaszon, a 14-es főúton a Vámosszabadi határátkelőhelynél, a Medve-híd szlovákiai oldalán. A munkavégzés miatt a 3,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek nem hajthatnak át a hídon, nekik kijelölt terelőúton, a 13-as főúti monostori határhíd felé kell kerülőt tenni!

Hazánk ad otthont, ezen a hétvégén a „Harley-Davidson” 120 éves jubileumi fesztiválnak.

A rendezvény fő helyszíne Budapesten lesz. A közutakon közlekedők vasárnapig, vagyis június 25-ig, erős motorosforgalomra számíthatnak a főváros környéki utakon. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kezelésében lévő utak közül, kiemelten érintett lehet a M0-s autóút, az M2-es autóút, az M1-M7-es autópálya, M5-ös, M6-os autópálya ki és bevezető szakaszai, valamint a 2-es, 3-as, 4-es, 10-es és 11-es főutak, illetve a Dunakanyar és a Pilis-hegység közútjai.

Drága dolog a dugó

Évente hét napnyi elvesztegetett időt tölt dugóban araszolva az autójában egy átlagos Budapest környékéről bejáró agglomerációs ingázó. Bővebben >>>