A dél-koreai elektronikai konszern csütörtökön nem végleges adatként azt közölte, hogy a működési eredménye 14,1 ezer milliárd won (11,6 milliárd dollár, 100 won=28,47 forint) volt, 2018 óta a legmagasabb, 50 százalékkal felülmúlta az egy évvel korábbit és meghaladta a szakértők által várt 13,3 milliárd wont.

Ugyancsak előzetes adatok szerint a cég negyedéves bevétele 18 százalékkal rekordszintre, 77 ezer milliárd wonra emelkedett, ami szintén meghaladta a piaci várakozásokat.

A dél-koreai vállalat április 28-án ismerteti a végleges adatokat és részleteket arról, hogy miként szerepelt a negyedévben a cég mobil- és félvezető-gyártó ágazata. A cég egyelőre csak annyit jegyzett meg, hogy az erős kereslet hatására jócskán drágultak félvezetői - írta az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!