Erősödött a forint hétfő reggelre a péntek esti jegyzéséhez képest a főbb devizákkal szemben a nemzetközi devizakereskedelemben: 0,3 százalékkal az euróval, 0,7 százalékkal a dollárral és 0,5 százalékkal a svájci frankkal szemben.

Az euró jegyzése a péntek esti 395,26 forintról 394,28 forintra csökkent, a dollár jegyzése 366,41 forinton állt hétfő reggel hét órakor a péntek esti 368,93 forint után, a svájci frank jegyzése pedig 383,21 forintra csökkent 384,93 forintról.

Hétfő reggeli árfolyamán a hó eleji kezdéshez képest a forint 4,2 százalékkal áll gyengébben az euróval, 2,2 százalékkal gyengébben a dollárral és 4,1 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben.

 

 

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!