Az eurót a kora reggeli 399,70 forint után este hét órakor 397,78 forinton, a dollárt 379,65 forint után 377,87 forinton, a svájci frankot pedig 393,01 után 390,75 forinton jegyezték - írja az MTI.

Hétfő esti jegyzésén a forint az egy héttel korábbi kezdéshez képest szinte változatlan árfolyamon állt az euróval szemben, 0,2 százalékkal erősebben a dollárral és 2 százalékkal gyengébben a svájci frankkal szemben.

A hónap eleje óta a forint 0,1 százalékkal gyengült az euróval, 3,3 százalékkal gyengült a dollárral és 1,3 százalékkal gyengült a svájci frankkal szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!