Az eurót 402,16 forinton jegyezték reggel hét órakor, szinte megegyező árfolyamon az előző esti hét órai 402,06 forinttal.

A svájci frank jegyzése szintén alig változott, 404,73 forinton állt reggel hét órakor a 12 órával korábbi 404,79 forint után.

dollár jegyzése viszont 399,39 forintra emelkedett 398,51 forintról, ami 0,2 százalékos forintgyengülés.

A hó eleji kezdéshez képest a forint szerda reggeli jegyzésén 1,8 százalékkal áll erősebben az euróval, 3,6 százalékkal erősebben a dollárral és 2,2 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!