Vegyesen mozgott a forint a főbb devizákkal szemben kedden reggel a bankközi piacon hétfő estéhez képest: az euróhoz és a frankhoz képest erősödött, a dollárhoz viszonyítva ugyanakkor gyengült - írja az MTI.

Az eurót 350,44 forinton jegyezték hét órakor a hétfő esti 350,63 forint után.

A svájci frank árfolyama 319,87 forintról 319,68 forintra gyengült, a dolláré viszont 294,0 forintról 294,19 forintra erősödött.

Az euró gyengült minimális mértékben a dollárral szemben: hétfőn este 1,1926 dolláron, kedden reggel 1,1917 dolláron állt.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!