A londoni FTSE-100 mutató 0,17 százalékkal erősödött, ugyanakkor a frankfurti DAX-index 0,36 százalékkal, a párizsi CAC-40 index 0,77 százalékkal, az euróövezeti EuroStoxx50 mutató pedig 0,59 százalékkal csökkent. A New York-i tőzsdén nemzeti ünnep miatt szerdán nem volt kereskedés.

A Brent olajfajta ára hordónként 28 centtel, 0,33 százalékkal 85,63 dollárra emelkedett. Az arany ára unciánként 0,24 százalékkal, 5,75 dollárral 241,15 dollárra csökkent.

A TTF holland gáztőzsdén a legközelebbi, júliusi határidős jegyzésében 1 megawattóra 35,35 eurón zárt, ami 1,87 százalékkal magasabb előző napi záróértékénél.

Őrült hét a kutakon: néhány napon belül ugrik brutálisat az üzemanyagok ára

A héten már harmadszorra drágulnak az üzemanyagok, a gázolajért több mint 20 forinttal kell többet fizetni literenként.
Ha többre kíváncsi, itt olvashat tovább→

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!