A döntés oka, hogy a tapasztalt utazók gyakran hagyják ki a fedélzeti étkezések valamelyikét, főleg az éjszakai utakon. A szokatlan időpontban elfogyasztott vacsora vagy reggeli teljesen felboríthatja a szervezet cirkadián ritmusát. A kabinban fennálló alacsony légnyomás az emésztőrendszerre negatív hatással van - olvasható a portálon.
A Fiji Airways felmérése alapján a légitársasággal utazók átlagosan 31 százaléka kihagyja a fedélzeti étkezést, a többiek által meghagyott maradékot is beleszámítva a cég az ételek 38 százalékát dobja ki a szemétbe egy-egy járat után.
Természetesen a járatokon továbbra is lehet étkezni, olyan könnyebb fogásokat, mint például a gyümölcssaláta, a szendvics vagy a leves.
A szolgáltatást más légitársaságok is tesztelik.
Legolvasottabb
Visszanyalt a fagyi: újabb devizahiteles nyert pert, megkopasztja a bankot a győztes ügyfél
Látványos fotók: így áll most az M1-es autópálya újjáépítése
Orbán Viktor a brüsszeli csúcs után: Vétójog nélkül nincs értelme, hogy az unióban legyünk
Megint a románok tettek keresztbe: füstbe ment az MVM Csoport biznisze
Történelmi döntés: vényírási jogosultságot kapnak a gyógyszerészek, már régóta vártak erre
Napirendre került: tarthatatlan a 28 500 forintos minimálnyugdíj, ennyiből nem lehet megélni
Személyi következménye lett a kitudódott vezetői fizetéseknek a HUN-REN-nél
Újraírták a magyar rákstatisztikát, de még mindig szörnyen rosszak az adatok
Az idősek nem kérnek a nyugdíjadóból, de az árrésstopnak örülnek