A Exclusive Change már több mint 30 éve üzemelteti irodáit Európa-szerte a legnagyobb bevásárlóközpontokban, nagyobb városokban és kiemelt turisztikai körzetekben. Fiókjai elsődlegesen valutaváltással foglalkoznak, de szolgáltatási palettája nemzetközi készpénz átutalásra és befektetési arany értékesítésre, valamint vásárlásra is kiterjed.

Pénzváltó irodái működésének magas színvonalát a Raiffeisen Bank Zrt. kiemelt partnereként szigorúan szabályozott és ellenőrzött megfelelőségi szintjével biztosítja ügyfelei számára, az új befektető érkezésével pedig szolgáltatásai körét is tovább kívánja bővíteni.

„A GB & Partners már hosszú évek óta jó munkakapcsolatot ápol a Raiffeisen Bankkal és az Exclusive Change esetében mindenképpen közös üzleti fejlesztésekben gondolkodunk, melyek akár teljesen új üzleti megoldásokat jelenthetnek a hazai piacon.” – fejtette ki Petheő Tamás, a GB & Partners igazgatóságának elnöke.

“Az új tulajdonos érkezésével célunk az újabb, innovatív irányokba való bővítés, mely lehetővé teszi, hogy a lakossági ügyfeleinken túl a kkv szektor jelenkori szükségleteire is korszerű választ adjunk. A jövőben fejlesztéseink fókuszában az online térben való terjeszkedés áll majd - a 21. századi elvárásoknak megfelelően” – tette hozzá Kublik Balázs, az Exclusive Change ügyvezetője.