A nyílt tender eredményét az ajánlatkérő BMSK Beruházási, Műszaki Fejlesztési, Sportüzemeltetési és Közbeszerzési Zrt. közölte az uniós közbeszerzési közlönyben

A nyertes cég feladata - egyebek mellett - a kiviteli tervek elkészítése, az MLSZ stadionbiztonsági követelményrendszer minősítésének megfelelő kamerarendszer átépítése, a beléptető és fizetési rendszer kiépítése, a Telekom szektor komfortjának emelése és a szerverszoba klímatizációjának cseréje, továbbá egy nettó 225 négyzetméter hasznos alapterületű, kulturális célú muzeális kiállítóhelyen, állandó kiállítás tervezése, kivitelezése.

A nyertessel tavaly december 16-án kötött szerződést az ajánlatkérő.

A Céginfo.hu adatai szerint a nyertes EBP Építő Group Kft. 2013-ban alakult, a jegyzett tőkéje 3 millió forint. A tulajdonosa 2020-tól a Building Partner Kft. A 2020-as évet 454,6 millió forint nettó árbevétel mellett 48,5 millió adózás előtti eredménnyel zárta. A Building Partner Kft. tulajdonosai Jankó József és Csurgó Gábor.

Mint a Napi.hu is hírt adott róla, az FTC új stadionja 2014 augusztusára, 14 hónap alatt 14,735 milliárd forint állami pénzből készült el.