A BKK közelményében kiemeli, hogy a Jane Haining rakparton pihenőpark és ideiglenes köztér lesz, a 2-es villamos vágányai alatt pedig nyitva lesz a közösségi viadukt.

Felhívták a figyelmet arra, hogy

az Erzsébet híd (Irányi utca) és a Közraktár utca között nem szabad az útpályán gyalogolni.

A megnyitott rakpartszakaszt déli irányból az alsó rakpart járdáján vagy a felső rakparton közlekedő villamosokkal lehet megközelíteni. Az Erzsébet híd pesti hídfőjétől érkezők a Március 15. tér villamosmegállóból déli irányba sétálva érhető el a megnyitott rakpart - áll a közleményben.

Az október 23-i ünnep miatt változik a vonatok és a Volánbusz járatainak közlekedési rendje vasárnap és hétfőn.

A Mávinform azt írta: a vonatok október 22-én az ünnepnapi, 23-án a vasárnapi, 24-én már a munkanapi menetrend szerint járnak.

A Volánbusz járatai 22-én a munkaszüneti napon, 23-án a hét első tanítási és munkanapját megelőző munkaszüneti napon, 24-én a hét első tanítási és munkanapján érvényes menetrend szerint közlekednek.

Valamennyi HÉV-vonalon 23-án a munkaszüneti napokon érvényes menetrend szerint közlekednek a vonatok.

60 milliárdos program indul az elektromos autózás támogatására

30 milliárd forint jut 170 új, nagy kapacitású elektromos töltőállomásra és 30 milliárdból lehetővé teszik, hogy a cégek, például az egyéni vállalkozások, a taxisok, az autómegosztással foglalkozó társaságok kedvezményesen vásárolhassanak elektromos autót. Bővebben >>>