Az M3-as autópályán, Gyöngyös térségében több jármű ütközött össze. A 71-es km-nél a Budapest felé vezető pályaoldalt lezárták. A torlódás meghaladta a 7 km-t. Aki teheti a 78-as jelű Gyöngyös-kelet és az 58-as jelű Hatvan-kelet csomópontok között a 3-as főúton kerülhet.

Távolabb, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a 187-es km-nél az M35-ös autópálya csomópontjának közelében, egy személygépkocsi szalagkorlátnak ütközött. A külső és a leálló sávot lezárták.

Szintén az M3-as autópályán Budapest felé, Emőd térségében a 151-es és a 147-es km között aszfaltoznak, a négy sávból három sávot lezártak, csak a belső sáv járható. A munkavégzés miatt az M30-as autópálya felől érkezők az M3-as autópálya csomópontjában, a főváros felé csak egy sávon tudnak felhajtani az autópályára. Torlódásra kell készülni.

A 3-as főúton, Mezőnyárád átkelési szakaszán két személyautó ütközött össze. A 149-es km-nél félpályás korlátozás van érvényben.

Az M7-es autópályán a főváros felé vezető oldalon, Zamárdi térségében lévő tereléseknél az erős forgalom miatt 4 km-es torlódásra lehet számítani.

Az M7-es autópályán, a 207-es és a 216-os km között burkolatfelújítást végeznek. A Letenye felé tartókat az ellenkező oldal belső sávjára terelték át, Budapest felé a külső sáv járható. A munkavégzés miatt a 211-es jelű Nagykanizsa/Gyékényes csomópont le és felhajtó ágát is lezárták. Helyette a 206-os jelű Nagykanizsa vagy a 219-es jelű Eszteregnye csomópont használható.

Az országos közúthálózaton napközben sokfelé dolgoznak az útpadka és rézsű helyreállításán. A mozgó tereléssel járó lezárásnál fokozott óvatossággal vezessenek! Továbbá figyeljék az előjelzéseket és csak akkor előzzék meg a munkagépeket, ha biztonságosan vissza tudnak sorolni a forgalmi sávjukba

– figyelmeztet szintén az Útinform

A Duna magyar-szlovák határszakaszán, a Neszmély és Dunaradvány között viszont újra közlekedik a komp.

(via Útinform)