A közlemény szerint a stadionba a Dózsa György út felől és a Stefánia út felől lehet belépni; a stadion gyalog nemcsak a Puskás Ferenc Stadion metróállomástól, hanem hasonló eljutási idővel a Keleti pályaudvartól, a Verseny utcán át is megközelíthető.

Felhívták a figyelmet arra, hogy a környéken korlátozottak a parkolási lehetőségek, ezért a BKK kéri a szurkolókat, hogy a megszokottnál sűrűbben közlekedő közösségi közlekedési eszközökkel, elsősorban a 2-es és a 4-es metróval, valamint az 1-es villamossal közelítsék meg az arénát.

Jelezték, hogy várhatóan szombaton 17 órától lezárják a Dózsa György utat a Thököly út és a Kerepesi út között, a Stefánia utat a Thököly út és a Hungária körút között, az Ifjúság útját a Dózsa György út és a Stefánia út között, a Verseny utcát és az Istvánmezei utat.

Az utazás megtervezéséhez érdemes a BudapestGO alkalmazást használni, amely valós idejű járatinformációk alapján számolja ki az optimális útvonalat a célig – áll az MTI-nek eljuttatott közleményben.