Alig változott a BUX, miután a Budapesti Értéktőzsdén a részvénypiaci forgalom mindössze  7,5 milliárd forint volt. A BÉT vezető részvényei az OTP kivételével azért erősödtek kicsit az előző napi záráshoz képest.

A mai nap rendkívüli hírei nem befolyásolták a BÉT-en az árfolyamokat;  számottevő mértékben csak a Magyar Telekom erősödött, ami Török Lajos, az Equilor Befektetési Zrt. elemzője szerint az elmúlt napok gyengülését követő korrekció számlájára írható.  A forgalom alacsony volt, a kereskedés főleg a nap végén gyengélkedett - tette hozzá.

A Mol 2 forinttal, 0,08 százalékkal 2456 forintra erősödött, 1,2 milliárd forintos forgalomban. Az OTP-részvények ára 85 forinttal, 0,48 százalékkal 17 465 forintra csökkent, forgalmuk 4,8 milliárd forintot tett ki.

A Magyar Telekom árfolyama 6,0 forinttal, 1,47 százalékkal 414 forintra nőtt, forgalma 97,4 millió forint volt. A Richter-papírok árfolyama 50 forinttal, 0,59 százalékkal 8575 forintra emelkedett, a részvények forgalma 1,1 milliárd forintot ért el.

A BUMIX 4259,57 ponton zárt csütörtökön, ez 7,33 pontos, 0,17 százalékos csökkenés a szerdai záráshoz viszonyítva.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!