Az eurót reggel nyolc órakor 400,99 forinton jegyezték, majd délután hat órakor alacsonyabban, 397,89 forinton. A dollár jegyzése 390,66 forintról 390,02 forintra csökkent, a svájci franké pedig 410,75 forintról 408,86 forintra.

A forint hétfőn is erősödött, így kedd délutáni jegyzésén a hó eleji árfolyamához képest 1,5 százalékkal áll erősebben az euróval, 1,4 százalékkal erősebben a dollárral és 1,6 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben.

Az év eleji árfolyamánál azonban az euróval szemben 8 százalékkal, a dollárral szemben 20 százalékkal, a svájci frankkal szemben 15 százalékkal áll gyengébben a forint - írta az MTI.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!