Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az eurót jegyzése a szerda esti 358,84 forintról 358,98 forintra emelkedett csütörtök reggel fél nyolcra, ami a forint 0,04 százalékos gyengülésének felel meg.

A dollárral szemben a forint 0,06 százalékkal, a svájci frankkal szemben 0,09 százalékkal erősödött csütörtök reggelre. A dollár jegyzése 299,17 forintról 298,98 forintra, a svájci franké pedig 327,51 forintról 327,21 forintra csökkent.

A forint a hét eleje óta 0,29 százalékkal erősödött az euróval szemben, míg a cseh korona 0,22 százalékos, a román lej pedig 0,06 százalékos erősödést ért el.

A lengyel zloty ezzel szemben 0,47 százalékkal gyengült a hét eleje óta az euróval szemben a legfelsőbb bíróság külföldi devizában (elsősorban svájci frankban) denominált jelzáloghitelek nemzeti devizára történő konverziójáról szóló május 11-én esedékes döntésére várva. A zloty közel fél százalékkal áll az év eleji árfolyama alatt, a forint pedig egy százalékkal erősebben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!