A Magyar Közlönyben megjelent határozat a Gazdaság-újraindítási Alapból 34,4 milliárd forintot csoportosított át. Ebből a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóság 26,2 milliárdhoz jutott beruházásra és felújításra. A közgyűjtemények részesedése 4,5 milliárd forint, ebből személyi juttatásra 1,1 milliárd fordítható. A turisztikai fejlesztési célelőirányzat részesedése pedig 1,3 milliárd forint.

A Központi Maradványelszámolási Alap 500 millió forinttal lett kevesebb, ez egy az egyben átment a hit- és erkölcstanoktatásra, és a hozzá kapcsolódó tankönyv támogatásra.

A rendkívüli kormányzati intézkedésekből 18,6 milliárd forintot osztott tovább a kormány. Ebből legtöbb a kormányzati kommunikációval és konzultációval kapcsolatos feladatokra jutott,  5 milliárd 578 millió forinttal, az egyházi működési, program és fejlesztési támogatások 3,8 milliárddal részesedett. A rendőrség támogatása 3,7 milliárd, a büntetés-végrehajtásé 789 milliót tesz ki, de ebből is jutott a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóságnak 3,2 milliárd forint beruházásokra és dologi kiadásokra.