Eladja Harry Maguire-t a Manchester United, miután annyira tarthatatlanná vált a helyzet a játékossal kapcsolatban, hogy nem maradt más megoldás. 

A védő még 2019-ben igazolt a vörös ördögökhöz világrekordot jelentő, 80 millió fontért – klub még soha nem fizetett ennyit egy védőért – és hamar csapatkapitány is lett belőle. 

Később Maguire azonban kapitális hibákat vétett, és a világ legdrágább védőjátékosából a világ legnevetségesebb játékosa lett az internetes közösségnek köszönhetően. A komédiába illő jelentekből több videós összeállítás is született, íme az egyik:

A manchesteri szurkolók kíméletlenül bántak vele, a tavaly érkezett edző Erik ten Hag pedig gyorsan egyértelművé tette, hogy a válogatott játékosnak nincs helye a csapatban. 

Az idei nyári átigazolási időszakban végre ajánlatot kapott a manchesteri vezetőség: a West Ham United 30 millió fontot adna Harry Maguire-ért, melyet a hírek szerint a vörösök vezetősége azon nyomban el is fogadott, a West Ham már csak arra vár, hogy hivatalos felhatalmazást kapjon, hogy tárgyalhasson a játékossal a személyes feltételekről, aki állítólag – bár nagyon szeretett volna a Unitednél maradni – belátta, hogy váltania kell.

Így érhet vége egy korábban reményteljes kapcsolat: 50 millió fontot bukik a Manchester United a világ legdrágább védőjén.