Az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. 2023. augusztus 1-jétől Alfa Vienna Insurance Group Biztosító Zrt. cégnéven és Alfa Biztosító márkanéven folytatja a tevékenységét – közölte a biztosítótársaság.

Felhívták a figyelmet: előfordulhat, hogy augusztus elsején a szolgáltatásaik átmenetileg nem lesznek elérhetők, és bár mindent megtesznek az esetleges hibák elhárítása érdekében, kérik az ügyfelek szíves türelmét. 

Az Aegon névváltása nem érinti az ügyfeleket

Senkinek sincs semmilyen teendője a megújulással kapcsolatban. A korábban kötött szerződések változatlanul érvényesek, míg a megszokott szolgáltatások továbbra is az eddig ismert feltételekkel lesznek elérhetők.

A társaság telefonszámai nem, az online elérhetősége viszont megváltozik: augusztustól Alfa Biztosító néven érhetők el a keresőmotorokban, a weboldaluk pedig www.alfa.hu címen lesz megtalálható, míg az online ügyfélszolgálat az ugyfelszolgalat.alfa.hu oldalon lesz megtalálható.

(Thurzó Katalin)

Az év végi rohamra emlékeztetett a biztosítások piacán a szocho bevezetése miatti pánik

A szokásosnál kétszer-háromszor volt magasabb az új szerződések volumene egyes biztosítóknál júniusban a szocho miatt. Az alkuszcégek is jelentős forgalomnövekedésről számolnak be. Bővebben >>>