Az állami vállalat mellett már egy másik szolgáltató is rendelkezik érvényes játékszervezői engedéllyel, de mégsem az a fontos, hogy hányan vannak versenyben, hanem inkább az, hogy mindez azonos feltételek mentén történjen, vagyis minden szereplő ugyanúgy megfeleljen a szigorú szabályozásnak – nyilatkozta az Indexnek Mager Andrea, a társaság elnök-vezérigazgatója, aki az előző kormányzati ciklusban még a nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszterként, a tulajdonosi joggyakorló szerepét betöltve felelt számos egyéb állami hátterű vállalat mellett a Szerencsejáték Zrt.-ért is. 

MINDERRŐL AZT ÁLLÍTJA, HOGY NAGY ELŐNY, EGYBEN GARANCIA A FOLYTONOSSÁGRA, HISZEN LÁTTA, MILYEN IRÁNYBA INDULT EL A CÉG, MELYEK AZ ERŐSSÉGEI, ILLETVE GYENGESÉGEI.

Nagyot profitált az emberek vágyálmain a Szerencsejáték Zrt.

Kétségbeesetten keresték a szerencséjüket az inflációs környezetben a magyarok, így a Szerencsejáték Zrt. eredményesen zárt 2022-ben. Bővebben >>>

Új korszak a sportfogadásban

A vállalat árbevételi rekordjait évről évre a sportfogadások dinamikus bővülése garantálja, miközben a jogszabály értelmében az online piacnyitás 2023. január 1-jén megtörtént, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy lehetnek engedéllyel rendelkező versenytársaik is, nem csak illegális, külföldi hátterű, globális szolgáltatók, amelyek a költségvetést is megkárosították a jellemzően adóoptimalizálásra berendezkedett offshore modelljükkel. Vagyis a legális piacon a Tippmixpro révén a Szerencsejáték Zrt. eddig egyedül volt, de olyan, hazai játékszervezői engedéllyel nem rendelkező multikkal kellett versenyeznie, mint például a Bet365, a Bwin vagy az Unibet.

A vállalatvezető arra számít, hogy mivel az említett globális szolgáltatókkal versenyezve évről évre két számjegyű növekedést értek el az online sportfogadás terén, ez a megváltozott piaci környezetben is megvalósul.

Július első napjaiban annyi változott, hogy lett egy legális versenytársuk is, az LVC Diamond Kft. érdekeltségébe tartozó Vegas.hu, amely portfólióbővítéssel lépett a piacra.

A vezető pozíciónk megtartásából nem engedünk, viszont a szabályozás révén legalább legális konkurenciáról beszélhetünk

– jelentette ki Mager Andrea, aki arról is beszélt, hogy a hatékonyságukat erősítve a Szerencsejáték Zrt. megújítja a Tippmixpro weboldalát, amely világszínvonalú platformot és kínálatot hoz rövidesen. Ennek a fejlesztésnek a végeredménye legkésőbb az őszre láthatóvá válik a nagyközönség számára.

Lottótitkok

Az interjúban a riporter rákérdezett az ötös lottó most hétvégi nyerőszámaira, de a cégvezető tartózkodóan válaszolt:

Azt hiszem, erre szokták mondani, hogy ha annyi pénzem lenne, ahányszor ezt a kérdést feltették nekem… A viccet félretéve, nincs jó hírem: a játék tisztasága miatt a lottószámokat csak a húzás alkalmával ismerhetjük meg, ilyenkor derül ki az is, hogy hány telitalálatos született.

Az Egyesült Államok lottógyakorlatával szemben Magyarországon a nyertesek kilétét még utólag is homály fedi. Szigorú szabályok őrzik az anonimitásukat, még a vezérigazgató sem ismerheti meg őket.