Még csak két hete nyitotta meg kapuit a kecskeméti Kurucz körúton található KirályExpressz étterem, de már számos törzsvendéget tudhat magáénak. A menüző hely igazi különlegessége abban rejlik, hogy a vendégek akár fél óra alatt végezhetnek a Bellának keresztelt robotpincér által felszolgált ebédükkel – számolt be a hiros.hu.

Téti József, az étterem tulajdonosa elmondta, már 14 éve dolgozik a vendéglátásban, az utóbbi időben pedig jelentős sikereket ért el a menükiszállítás terén is. 

Naponta mintegy 350 adag ételt viszünk házhoz vendégeinknek Kecskeméten és a város agglomerációjában. Hat futárunk hibrid autókkal gondoskodik arról, hogy a lehető leggyorsabban csillapíthassák éhségüket megrendelőink.

A menükiszállítás már egy éve eredményesen működik, ezidáig azonban nem volt lehetőség a frissen készült ételek helyben fogyasztására. A házhozszállítás sikerén felbuzdulva döntöttek a profilbővítés mellett, és megnyitották a belvároshoz közeli, immár teljesen átalakított menüzőt.

Robotpincérnő veszi fel a rendelést

A KirályExpressz-ben a modern technika garantálja a gyorsaságot, hiszen a város első robotpincére, Bella is a felszolgálók csapatát erősíti:

Nem is gondoltuk volna, hogy milyen nagy segítséget jelent majd a felszolgálásban. Minden asztalunkon található QR kód, így néhány másodperc alatt beolvasható az étlapunk, ahonnan leadható a rendelés, ami abban a pillanatban meg is jelenik a konyhában található monitoron.

– ezután a szakácsok perceken belül összeállítják a választott menüt, amit aztán Bella visz ki az asztalhoz, ahol angol nyelven kéri a vendéget, hogy vegye le a tálcát, míg egy kék villogó jelzés megmutatja, hogy melyiket. Ezt követően a vendégeknek csak meg kell nyomniuk a finish gombot, és Bella továbbáll.

Bellát munka közben is megnézhetjük az étterem Facebook oldalán közzétett videóban: