Összefogott a társasház lakóközössége, hogy egy szégyenfallal elrettentse a köztéri vizelőket. 

Érdekes megoldás, azt meg kell hagyni: kifüggesztették a lépcsőház kapujára azoknak az embereknek a biztonsági kamerával rögzített képét, akik a bejáratnál megálltak, hogy elvégezzék a dolgukat.

Az ötletet akár a HÉV-megállóban maszturbáló férfiről készült biztonsági felvétel nyilvánosságra hozatala is adhatta. Akkor a kerepesi polgármester, Gyuricza László megosztotta a videót közösségi oldalán, hogy elrettentő példaként szolgáljon.

Mivel ezeken a képeken nem ismerhetők fel a tettesek, ezért a módszer kevéssé válhat be; nem szembesíti az illetőket önmagukkal, hiszen arcuk egyik képen sem látszik a 24.hu értesülései szerint.

Budapesten kapta lencsevégre a kapualjnál kifüggesztett szégyenfalat egy Reddit-felhasználó, majd megosztotta a képet, amihez csak annyit fűzött hozzá, hogy egy budapesti lakóház bejáratában készült.

Kép: Reddit

Kerepes polgármestere keményen kivonult és odacsapott: nem tűri a nők elleni erőszakot

Polgárőrök gyűrűjében vonult ki a munkásszállóra Gyuricza László, kerepesi polgármester, hogy elzavarja a fiatal nőket zaklató kárpátaljai vendégmunkásokat. A városvezető már akkor is határozott lépéseket tett, amikor a kerepesi HÉV megállóban önkielégítő férfit „kapcsoltatta le.” Bővebben>>>