Tavaly nyáron robbantotta fel az internetet Bödőcs Tibor azzal a videóval, amelyben Magyarország egyik legnépszerűbb humoristája Mészáros Lőrinc nagyvállalkozó bőréve bújva szól hazánk fiataljaihoz.

Az azóta két és fél millió nézőt/hallgatót hozó videó több idézete égett be sokak számára, különösen az "Andi" felé idézett mondatok, aki mint ismert, Mészáros Lőrinc felesége.

Bödőcs Tibor: Mészáros Lőrinc - Nyári gondolataim című alkotása után idén szilveszter/újév alkalmából megérkezett a várva várt folytatás, egyben a téli kiadás.

Mészáros Lőrincet parodizálva Bödőcs Tibor hasonló mondatokat lő el a videóban:

  • „A gazdag ember nem jut be a mennyek országába, megkapja a földön.”
  • „Andi, tőzsdére vihetlek?”
  • „Nehéz a helyzet, de vigyázunk rátok, ezért nem engedjük a közeletekbe a tanáraitokat…. Ne feledjétek, aki mazochista, annak itt mindig minden számítása bejön…”

De mutatjuk a teljes videót arról, mivel okosítja a fiatalokat Mészáros Lőrincként Bödőcs Tibor, és természetesen magát Andit, aki ezúttal is elmaradhatatlan szereplője a téli mesének: 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!