4iG Nyrt. arról tájékoztatta a tőkepiaci szereplőket, hogy a csoport telekommunikációs divíziójának irányítását 2022. december 1-től Blénessy László, a 4iG Nyrt igazgatóságának tagja, a területért korábban is felelős üzleti általános vezérigazgató-helyettes veszi át. A döntést a csoport szintű és nemzetközi fejlődési stratégiájának megfelelően hozta meg a társaság menedzsmentje, amely a jövőben nagyobb hangsúlyt fektet a telekommunikációs és informatikai ágazatok közötti szinergiák kihasználására és az ágazatok konszolidációjára.

A döntésnek megfelelően Blénessy László, az Antenna Hungária Magyar Műsorszóró és Rádióhírközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság új vezérigazgatója.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!