Erősödött hétfőn a forint a bankközi devizapiacon a főbb devizákkal szemben kora reggeli jegyzéséhez képest - írja az MTI.

Az euró jegyzése a kora reggeli 383,72 forintról délután hat órára 382,27 forintra csökkent, a dollárt 362,31 forint után 358,34 forinton, a svájci frankot pedig kora reggel 372,86 forinton, délután hatkor pedig 370,81 forinton jegyezték.

A tőzsde is nagyon jól szerepelt a hétfői kereskedésben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!