Miközben a részvénypiacon történelmi csúcsot döntött a BUX, addig a bankközi devizapiacon váratlanul meggyengült a forint: reggel még 382,30 forinton jegyezték az eurót, a zárásra ez 383,90 forint lett.

frank 398,45 forintról 399,65 forintra, a dollár 351,43 forintról 352,73 forintra drágult.

Az eurót reggel 1,0881 dolláron jegyezték, ez estére 1,0888 dollárra változott – írja az MTI.

Nagy infláció, elhúzódó recesszió: euróval egy részét megúsztuk volna

A második negyedévben is recesszióban volt a magyar gazdaság, ez azonban nem meglepő, hisz bőven voltak lassító tényezők. Ha eurónk van, ennek egy részét megúszhattuk volna. Elemzésünk a GDP-adatok tükrében. Bővebben --->

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!