Tragikus hirtelenséggel elhunyt Gereben András, az Equilor Befektetési Zrt. elnöke. A pénzügyi szakember több évtizede elkötelezetten dolgozott a hazai tőkepiac fejlesztéséért: munkájának eredményeként fontos vállalatfinanszírozási projektek valósulhattak meg, vezetésével jelentősen erősödött a legrégebbi magyar befektetési szolgáltató csoport. A gyászban osztoznak családtagjai, barátai, kollégái és mindazok, akik ismerték – írja közleményében a vállalat.

Gereben András a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szerezte közgazdász diplomáját. Szakmai pályafutását 1994-ben az MHB Talentum Rt-nél OTC értékpapír-üzletkötőként kezdte, 1996-ban csatlakozott az Equilor csapatához. Kezdetben értékpapír-üzletkötőként, majd értékpapír-üzletágvezetőként, később befektetési igazgatóként dogozott. 2005 óta az Equilor Befektetési Zrt. ügyvezető igazgatója, 2009 óta pedig a patinás magyar befektetési szolgáltató elnöke volt. Vezetése alatt az Equilor egy kis értékpapír-kereskedő cégből a régió meghatározó befektetési bankjává vált.

Az elmúlt három évtizedben munkájának köszönhetően kiemelt vállalatfinanszírozási projektek valósulhattak meg. Irányítása alatt az Equilor csoport számos jelentős M&A, finanszírozási és tőkebevonási tranzakciót hajtott végre.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.
Indamedia Csoport

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!