"Rendszereinken 2022. 02. 04. 16:00 óra és 2022. 02. 07. 8:00 óra között karbantartást végzünk, elérésükben az alábbi fennakadások várhatók" - közölte honlapján az Erste Bank az ügyfelekkel. A hétvégén pénteken délután 4-től szombaton este 10-ig nem lesz elérhető a  George Weben a saját kapcsolattartási adatok módosítása, a számlakivonat kézbesítés módjának módosítása. A George Appon és George Weben nem lehet majd kezelni az őrszem értesítés szolgáltatást (beállítás, módosítás, törlés). Nem lehet másodlagos azonosítókat beállítani, célbetétet nyitni, az online termékigénylés és regisztráció is szünetel majd. 

Szombaton este 10-től vasárnap reggel 8-ig a George App, a George Web és az Erste TeleBank felületein – csak a bankkártya és George Web és George App tiltás funkció kapcsán érhető el. Szombaton reggel 7 és vasárnap reggel 8 között

2022. 02. 06. 7:00 óra és 2022. 02. 07. 8:00 óra között az Erste Vállalati NetBank, az Erste Electra, az Erste Business MobilBank, az ATM-es készpénzbefizetés és az ATM-es mobilegyenleg-feltöltés szünetel majd. 

Pár perces kiesés várható péntek este 10 és vasárnap reggel 8 között az SMS-szolgáltatásokban, az internetes vásárlásokban – sikertelenség esetén azt kéri a bank, kis idő múlva próbálja újra az ügyfél a tranzakciót. 

Elérhető lesz viszont a karbantartás teljes ideje alatt a fizetés és vásárlás bankkártyával az üzletekben, a készpénzfelvétel és egyenleglekérdezés ATM-en keresztül, a bankkártya, valamint George Web és George App tiltása TeleBankon keresztül, a MobilePay és a weboldal szolgáltatások.