Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A HVG összefoglalta, milyen adatokkal állt elő a futárszolgálat: kiderült, hogy a melegételeknél fölényesen vezet a pizza (27 százalék) és a hamburger (21 százalék), a magyaros ételek a rendelések 9 százalékát tették ki.

„Budapesten rendelésenként átlagosan 300 forinttal többet költöttek melegétel-rendelésre, mint az ország egyéb területein, a fővároson belül pedig a II. kerület vacsorarendelései tűntek ki az átlagból. A XVII. kerületben élők inkább az ebédre költöttek többet, a XXII. kerületiek pedig a reggelire áldozták a legtöbbet” – derült ki a cikkből.

A „legtöbb megrendelés egy címről” rekord a debreceni egyetemi városrészhez köthető, ahonnan egy év alatt összesen 11492 rendelés futott be 47 millió forint értékben, főleg pizzát és McDonald’s ételeket rendeltek.

A legtöbb rendelést leadó vásárló fővárosi volt: 150 ezer forint értékben vásárolt 140 sört, illetve 130 rágcsálnivalót, míg a legnagyobb egyszeri jatt 20 ezer forint volt.

A leggyorsabb kézbesítés 18 másodperc volt, míg a legaktívabb futárpartner egy év alatt 998 műszakot, összesen 4735 órát dolgozott.