Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Pénteken délután a Diákok a tanárokért csoport szolidaritási tüntetést szervez a pedagógusokért és az oktatásért Budapesten. Demonstráció miatt 16 óra és 20 óra 30 között a Hősök tere–Andrássy út–József Attila utca–Széchenyi István tér útvonalon korlátozásra kell számítani, írja honlapján a BKK.  

A résztvevők 16 óra és 17 óra között a Hősök terén gyülekeznek, majd előreláthatólag 17 órakor indulnak a Széchenyi István térre a Hősök tere–Andrássy út–József Attila utca útvonalon.

Előreláthatólag 17 óra és 18 óra között szakaszosan és időszakosan lezárják a gépjárműforgalom elől az Andrássy utat, a József Attila utcát és a Széchenyi István teret. A menet elvonulásának idejére a keresztirányú forgalmat a rendőrség szabályozza.

Közösségi közlekedési változások

A 105-ös és a 178-as buszok várhatóan 16:50 és 18:15 között módosított útvonalon, az Andrássy út helyett a Bajcsy-Zsilinszky út–Podmaniczky utca útvonalon járnak. Előreláthatólag 18 óra és 20 óra között (a József Attila utca és a Széchenyi István tér lezárásakor) a buszok a Kossuth Lajos utca–Astoria–Károly körút útvonalon járnak - írta a BKK.

A Dózsa György út Szondi utca és Benczúr utca közötti szakaszának lezárásakor – előreláthatólag 16:50 és 17:20 között – az érintett járatok terelve közlekednek:

  • a 20E autóbusz a Dózsa György út helyett az Ajtósi Dürer sor–Hungária körút útvonalon;
  • a 30-as, a 30A, a 230-as busz és a 79M trolibusz a Dózsa György út helyett a Városligeten keresztül, a Zichy Mihály út–Hermina út–Állatkerti körút útvonalon;
  • a 75-ös trolibusz az Ajtósi Dürer sor–Hermina út–Állatkerti körút útvonalon jár.

A menet elvonulásának idejére a keresztirányú forgalmat a rendőrség szabályozza, ezért az M3-as metrópótló busz, a 4-es és a 6-os villamosok, a 9-es, a 15-ös, a 115-ös autóbuszok, a 70-es, a 72M, a 73-as, a 76-os és a 78-as trolibuszok közlekedésében is lehetnek fennakadások.