Netflix szeptemberben fejezte be DVD-kölcsönzői pályafutását. A Vatera közleménye szerint azonban a 2019-es minimális csökkenést leszámítva 2016 óta folyamatosan emelkednek a DVD-filmek eladásai. 2023 első kilenc hónapjában mintegy 44 ezer DVD-vel kapcsolatos eladás történt a felületen.

Ez két és félszer több, mint amennyi 2016-ban kelt el.

Ezzel együtt ötödével több DVD-lemezt kínáltak eladásra. A legdrágább példány egy 299 ezer 981 forintos, joglejárt DVD volt, valamint egy több mint fél millió forintot meghaladó, 1598 darabos filmgyűjtemény. A lemezek idei átlagára 1200 forint alatt volt. A legnépszerűbb műfaj a vígjáték, ezt követik az akciófilmek, a drámák és a horrorok, az ötödik helyen pedig a mesék, rajzfilmek és animációs filmek állnak.

Kiválik a Vatera az eMAG-ból

Továbbra is a magyarországi bővülésre és növekedésre fókuszál az eMAG: új vásárlók és új Marketplace partnerek bevonására, akik kiaknázhatják azokat az előnyöket, amelyeket a Extreme Digitallal 2019-ben megkezdett egyesülése óta a szolgáltatások, technológia és infrastruktúra fejlesztésében elért a vállalat.
Bővebben--->