Az euró jegyzése este hat órára 398,55 forintra emelkedett a kora reggeli 397,81 forintról, a dollár jegyzése 398,80 forintra ment fel 392,39 forintról, a svájci frankot pedig 415,05 forinton jegyezték este hat órakor a kora reggeli 412,33 forint után.

Kedden a dollár nagyot erősödött az amerikai inflációs adatra, az euró 1,2 százalékkal gyengült a dollárral szemben és ismét elérte a dollárparitást. Ez a dollár és az euró egyaránt 398 és 399 forint közötti jegyzésében is megmutatkozik. Az euró és a dollár kedd esti jegyzése egyaránt 4,5 százalékra van a forint történelmi mélypontjától mindkét devizával szemben - írja az MTI.

Kedd esti jegyzésén a forint szeptember eleje óta 0,6 százalékot erősödött az euróval, nagyjából változatlan árfolyamon áll a dollárral és 1,8 százalékkal gyengült a svájci frankkal szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!