Az eurót este hat órakor 386,76 forinton jegyezték a kora reggeli 387,87 forint után, a dollár jegyzése 358,36 forintra csökkent 360,09 forintról, a svájci franké pedig 394,99 forintra 397,18-ról.    

A forint a hetet mindhárom devizával szemben nagyjából fél százalékkal erősebben kezdte a múlt hétfői nyitáshoz képest, majd a nap folyamán tovább erősödött: 0,3 százalékkal az euró, 0,5 százalékkal a dollár és 0,6 százalékkal a svájci frank ellenében.

Hétfő esti jegyzésén a forint a májusi kezdéshez képest 1,1 százalékkal állt erősebben az euróval, 2,3 százalékkal erősebben a dollárral és 1,0 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben.
Az év eleji kezdésnél a forint gyengébben áll az euróval és a dollárral szemben, 0,8, illetve 3,1 százalékkal, de erősebben a svájci frank ellenében, 4,2 százalékkal.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!