Az eurót este fél hétkor 390,89 forinton jegyezték a kora reggeli 392,67 forint után, a dollár jegyzése 359,81 forintra ment le 362,08 forintról, a svájci franké pedig 398,00 forintra 400,94-ről.

Csütörtök esti jegyzésén a forint 0,7 százalékkal áll erősebben a hét eleji kezdésnél az euróval szemben és másfél százalékkal erősödött mind a dollár, mind a svájci frank ellenében.

Az év eleji kezdéshez képest két százalékkal áll gyengébben a forint az euróval szemben, három és fél százalékkal gyengébben a dollár ellenében, illetve három és fél százalék nyereségre tett szert a svájci frankkal szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!