Az euró 386,57 forinton állt fél hétkor a hétfő kora esti 386,55 forint után.

A svájci frank jegyzése 413,46 forintról 413,45 forintra változott, a dolláré pedig 360,34 forintról 359,67 forintra gyengült.

Az euró a hétfő kora esti 1,0735 dollárról 1,0752 dollárra erősödött.

 

Hatalmas mennyiségben vásároltak hosszabb lejáratú kötvényeket januárban a pénzügyi befektetők világszerte. Mindenki készül arra, ugyanis, hogy vége a magas kamatok korának és igyekeznek bebiztosítani a kedvezőnek tartott hozamokat. A cégek persze kihasználják a keresletet és nagy mennyiségben adnak el hosszú lejáratú kötvényeket.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!