Már az elvi megállapodáson is túl van néhány akvizíciós tárgyalási folyamatban a Synergon, az informatikai cég heteken belül konkrét cégfelvásárlásról számolhat be. A magyarországi bővülésre a lehetőséget az Infinity nevű cseh leányvállalat eladásából befolyt másfél milliárd forint teremti meg. A Synergon a külföldi terjeszkedésről sem mondott le, nem kizárt, hogy Bulgáriában, Romániában, Ukrajnában, vagy Szlovákiában megfelelő célpontot találnak, ám egy országba semmikép sem akvizíció útján lépnek be, a felvásárlást mindenképp megelőzi majd egy helyi saját bázis kiépítése - hangzott el a társaság pénteki sajtótájékoztatóján.

A hónap végén megjelenő harmadik negyedéves gyorsjelentés előtt az eredményvárakozásokról a menedzsent csak annyit árult el ezúttal is,hogy idénre pozitív nullszaldó körüli eredménnyel számolnak, jövőre pedig nyereségesen akarnak működni.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!