Noha eddig is lehetett megfelelő keretek között meztelenkedést ábrázolni a Google videómegosztó oldalán, a szigorú felhasználási feltételek miatt az ilyen tartalmak után nem kaphattak pénzt a tartalomgyártók.

Most azonban a Google bejelentette, hogy ez nem sokáig marad így, a jövőben ugyanis engedélyezi a pénzszerzési lehetőséget az olyan tartalmak esetén is, amelyek a szoptatást ábrázolják, illetve olyan meztelenséget, ami nem szexuális töltetű, például tánc vagy jóga.

A szoptatással kapcsolatos videókban eddig a mellbimbókat cenzúrázni kellett, ha a készítők bevételt kívántak szerezni a tartalom után, de erre mostantól nincs szükség.

A Google azután változtatott az irányelveken, hogy a felhasználók jelezték: a szoptatásról szóló videók hasznos forrásként szolgálhatnak a szülőknek. Az egyetlen kitétel, hogy minden esetben egyértelműen kontextusba kell helyezni a „cselekményt” – írja a Techcrunch.

A női kebleket ily módon ábrázoló videók mellett mostantól azok a videók is monetizálhatók, amelyek bizonyos, a fenékmozgást kihangsúlyozó táncmozdulatokat ábrázolnak. Ennek kitétele azonban, hogy az ábrázolás nem tartalmaz szexuális utalást, és sem a hiányos öltözetre, sem az elsődleges és másodlagos nemi szervekre nem fókuszál.

Háború ide vagy oda, a pornó nagyon megy Ukrajnában

Hogyan szabályozzák jelenleg a pornográfiát Ukrajnában, mit javasolnak a képviselők a jogszabályokban, és mit nyerhet az ország a felnőtt tartalmak dekriminalizálásával? Az ukránok ezrei keresnek pénzt felnőttfilmek készítésével, sőt egyesek a hadsereg számára is gyűjtenek adományokat ilyen tartalmak gyártásával.
Bővebben--->