Az idei szezonban Közép-Európában kizárólag Budapesten elérhető pop-up üzlet május 31-én nyitotta meg kapuit az Allee bevásárlóközpontban és egészen szeptember végéig lesz nyitva.
Az üzletben a Magnum márkánál megszokott alapanyagokkal - a vanília jégkrém esetében például madagaszkári vaníliával - találkozhatunk, míg a csokoládé bevonat kakaója fenntartható forrásból származik. A Magnum Pleasure Store koncepciója Párizsban született meg 2012-ben, azóta szerte a világban számos nagyvárosban, így például New Yorkban, Londonban és Szingapúrban is megjelent - emlékeztet a cég.
Kapcsolódó
A koncepció megalkotói egy gasztronómiai élményközpontot álmodtak meg, a kínálat kialakításakor három szempontot vettek figyelembe. Egyrészt a lehető legszélesebb réteg számára igyekeztek ízeket válogatni, hogy például a savanykás gyümölcsök kedvelői ugyanúgy megtalálhassák a számításukat, mint a kifejezetten édesszájúak. Ezen felül beemelték a kínálatba a kombinációkra lehetőséget adó ízeket - például a kandírozott narancs és az étcsokoládé párosát -, és nem utolsósorban küllemre is érdekes összetevőket válogattak, így akár csokoládés gabonagolyóval vagy liofilizált málnával és eperrel is egyedibbé tehetők a jégkrémek.
A vendégek összesen 13-féle szórat, háromféle csokoládé bevonat - fehér-, tej és étcsokoládé - közül válogathatnak. Az üzlet ízkínálata a nyár folyamán folyamatosan változni fog.
Legolvasottabb

Rabszolgamunka az osztrák földeken: nagy árat fizethet, aki a szomszédban keresi a szerencséjét

Fokozódik a rettegés, az illegális bevándorlók már boltba se mernek menni

Lassan elfelejtenek minket: a magyar vendéglátóhelyekről kidobták a gulyást meg a pörköltet

Halálosan mérgező halak riogatják a turistákat az Adrián

Újabb hétvégi rémálom a Balatonnál: szinte minden megtörtént, ami rosszul sülhet el

Megvan a fekete doboz, kiderül az utolsó 30 másodperc titka

Ennyi pénzt költenek atomfegyverekre: jön a legrosszabb?

Elesett az M7-es

Egyre csökken a munkaidő Európában, de hol állunk, mi magyarok?
