Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Várkonyi Balázs, az Extreme Digital társalapítója, az eMAG igazgatótanácsának elnöke társtulajdonosként csatlakozott az Ekereskedelmi Akadémia csapatához. A vállalkozás a jövő év első felében indítja el a hazai a gyakorlatorientált képzéseit az e-kereskedelem területén, ahol egyébként jelentős a munkaerőhiány. 

Várkonyi Balázs az Opten adatai szerint november 15-én csatlakozott az Ekereskedelmi Akadémia öt társalapítójához, akik közül mindenki azonos arányú részesedéssel bír a vállalatban. 

A webáruház tulajdonos több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkezik a magyar online kereskedelemben, hiszen 2001-ben, 21 éves korában társalapítója volt a később piacvezetővé vált Extreme Digitalnak, amely 2019-ben jelentette be fúzióját az eMAG-gal. Jelenleg az eMAG igazgatótanácsának elnökeként a régiós piacokon való bővülésért felel.

Az Ekereskedelmi Akadémiát a hazai online kereskedelem öt ismert szakértője alapította:

  • Borovics József 
  • Csereklei Zoltán,
  • Schmidt Richárd 
  • Tátrai Norbert 
  • Zabari István 

Az akadémia ügyvezetője Léner Brigitta, aki több mint tíz éven át irányította a távoktatásra specializálódott ELO hazai leányvállalatát, így jelentős gyakorlati tapasztalattal rendelkezik ezen a területen.

A képzések az internetes kereskedelem spektrumának jelentős részét lefedik majd az online kereskedő optimális cégstruktúrájától kezdve a pénzügyi ismeretekig, többek között a hazánkban még gyerekcipőben járó affiliate marketingbe és az influenszer marketingbe is betekintést engednek majd.